حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

هشدار شدید مقتدی الصدر به نتانیاهو

رهبر جریان عراقی «الصدر» ضمن محکومیت توافق سازش برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، در ارتباط با برخی اخبار منتشر شده مبنی بر بازگشایی سفارت مجازی عراق در تل‌آویو، به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 18
کد خبر: ۵۹۴۸۲

«مقتدی الصدر» رهبر جریان عراقی الصدر، امروز (جمعه)، در متنی مکتوب به مناسبت خطبه روز جمعه به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌‌وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داد.

 

رهبر جریان الصدر در این ارتباط گفت: «از عبدالله مقتدی الصدر به دشمن خداوند بنیامین "نتن یاهو" (نتن به معنای آلوده در زبان عربی)، درباره آمدن به سرزمین معصومان، عراق، به تو هشدار می‌دهم. مبادا به فکر بازگشایی سفارت- یا بدتر از آن-  [بازگشایی این سفارت] در عراق بیفتی زیرا مطابق با آیات قرآن، [آن روز] روز پایانی‌تان خواهد بود».

 

الصدر ادامه داد: «پس از این مسئله، به مستضعفان مشرق و مغرب این کره‌ خاکی می‌گویم عادی‌سازی [روابط با رژیم صهیونیستی] ذلت و خواری است."هیهات منا الذله" خداوند آن را از ما دور بدارد. بدانید که ما شهدای انقلاب سنگ‌ را فراموش نخواهیم کرد. فلسطین در وجدان ما زنده‌ است».

 

این واکنش مقتدی الصدر به اخباری است که چندی پیش در برخی از شبکه‌های مجازی عراقی دست به دست شده بود. در برخی از این شبکه‌ها، تصویری از یک سایت غیررسمی با عنوان «سفارت مجازی عراق در اسرائیل» منتشر شده بود. در این سایت، دو جمله به زبان‌ انگلیسی و عربی نوشته شوده بود «سفارت مجازی عراق در اسرائیل».

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار